local-stats-pixel fb-conv-api

Meitene, kuras sirsniņa tiešā nozīmē ir redzama.27

1045 3

Šīs meitenes sirsniņa, ne tikai ir skaidri dzirdama, bet ir arī redzama. Sešgadīgajai Versali ir sirds ektopija, kas nozīmē, ka sirds neatrodas aiz krūšu kaula, bet gan cieši pie meitenes ādas.

Reklāma
Reklāma
1045 3 27 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv
Reklāma

Komentāri 27

0/2000

Ak dievs, nejauši aizķerties un nokrist uz vēdera..... 

49 0 atbildēt

Tas pēdējais teksts - zelta vārdi emotion

24 0 atbildēt

Redzot tadas lietas man gribas jautat...-par ko ?

13 0 atbildēt

Žēl bērna, nu nav tā pilnvērtīga dzīve, ja nepārtraukti ir jāuzmanās un jāpiedomā pie katras kustības, jo trauma var būt letāla. 

13 0 atbildēt

     Šito varēs ar laiku saremontēt,bet kaut kādu aizsardzību tā kā vajadzētu gan tai sirsniņāi.Tfu gandrīzemotionNu nafig,par ko viņai tāds sods?Kāds Velns(nu labi gēns) viņai to ir nodarījis?

12 0 atbildēt

Pēdējais teksts...

Āmen, brāl!

11 0 atbildēt
Uz skolu gan labāk nelaist. Iepisīs kāds kur nevajag un beigsies slikti.
8 1 atbildēt

Ar dievu tur nav nekāda sakara, jo ja ir tad ko noziegusies šī mazā meitenīte ka viņai tā jācieš?  Parasti saka ka bērni izpirks vecāku grēkus, bet kur tad paliek, kipa visvarenais dievs ar savu piedošānu un atpestīšanu?  

Ja arī viņš būtu viņš būtu kā nezēlīgs bērns kurš ar palielinamo stiklu dedzina kukainīšus. Apzinoties ka tie neko viņam izdarīt nevar!  Ar vienu vienīgu parādīšanos viņš atrisinātu miljoniem strīdu un neskaitāmus karus, bet nē tas ir "mistisks gars".

Dievs ir vajadzīgs garīgi vājiem cilvēkiem, kuriem bail no dzīves. Jo ja vis aizies greizi tad jau būs cita - labāka pasaule. Kristietība tādā ziņā ir tik laba reklāmas akcija.

8 2 atbildēt

Neskaitās bērnu pornogrāfija.. Just sayin

Full respect..

4 0 atbildēt

Un man jau likās, ka pārdzīvojot vēzi un ciešot visa tā sekas es esmu īpašs. Tad nu re ! Visu cieņu mātei un visu to veiksmi&enerģiju mazajai. emotion

4 0 atbildēt

ceru ka ieliks pareizajaa vietā to sirsniņu emotion_

3 0 atbildēt

traki

3 0 atbildēt
Hmmm, teikšu atklāti, es vispār neesmu kristīts...bet neredzu nekādu problēmu ticēt kam vēlos..jo ne jau reliģiskā piederība mani padara par labu cilvēku vai ne? Bet gan darbi un attieksme emotion
4 2 atbildēt
Skumji palieka , kad izlasīju.
2 0 atbildēt

man liekas , bet bija ari calis ar sadu pasu problemu , vinam bija javelka tads plastmasa krusu kurvis lai aizsargatu sirdi no triecieniem !

1 0 atbildēt

''Sirds neatrodas sirds kambarī'' dafaq?

1 0 atbildēt

Vispār jau ektopija ir dzemdes kakla erozija,ja man nav taisnība,palabojiet...

0 0 atbildēt