local-stats-pixel fb-conv-api

Kolektīvā vajāšana, jeb gang stalking5

Šobrīd dzīvoju Lielbritānijā un nesen manai sievai nācās pārdzīvot ļoti traucējošu un nepatīkamu starpgadījumu- kolektīvo vajāšanu, jeb angļu valodā gang stalking.

Tā ir visai nepatīkama un lielā mērā biedējoša padarīšana, proti, par upuri parasti izvēlas sociāli neaizsargātus un viegli ietekmējamus cilvēkus: ārzemniekus, atklātus politisko uzskatu paudējus, kādu minoritāšu grupu (gejus, lesbietes, pacifistus, klusētājus, "sapņotājus" utt.) un internetā izveido kodētu mājaslapu, piemēram mājaslapas nosaukumā izmantojot izdomātu vārdu kurš nav pat līdzīgs īstajam. Protams, ka tas un, iespējams, ka vēl daudz kas cits tiek darīts, lai pašam upurim būtu pēc iespējas grūtāk atrast šo lapu.

Kad šāds upuris ir atrasts un mājaslapa izveidota, tiek piesaistīti cilvēki, kuriem ir jāapgūst iemaņas cilvēku izsekošanā, informācija ievākšanā, kuri jānodarbina kā policijas vai citu īpašo dienestu ziņotāji (lai stukači neatslābinās ja valstī joprojām viss ir kārtībā). Visticamāk, ka šo sagatavošanas daļu potenciālais upuris pat nenojautīs.

Tālākā notikumu attīstība varētu būt jau krietni nepatīkamāka- tiek piesaistīta apkārtējā sabiedrība. Kāds varbūt ierosina slēgt derības uz upuri, var sākt spēlēt spēli, kurā cilvēki par nelielu samaksu sūta īsziņu, ja pamana upuri savā tuvumā, kādu simbolisku samaksu par fotogrāfiju, tādā veidā iekustinot naudas pelnīšanas mašīnu: derības tiek slēgtas un, lai tās vinnētu, var nopirkt informāciju par derību objektu.

Atgādinu, ka tas viss ir tikai viens no iespējamiem scenārijiem- viss var notikt skarbāk, piemēram bez valsts dienestu kontroles. Turklāt cilvēkiem var paziņot, ka upuris tiek turēts aizdomās par sakariem ar teroristiem, tad aktīvākie pilsoņi varētu sākt ganīt upuri tāpat- idejas vārdā, gluži kā padomijas idiokrātu laikā.

Starp citu, visa šī brīnišķīgā ideja pamatā it kā tikusi attīstīta tieši no čekistu un Stasi aģentu centieniem manipulēt ar savas valsts iedzīvotājiem.

Pierādīt šādas cūcības ir praktiski neiespējams, turklāt šeit nav nekā nelikumīga- video, foto un audiomateriāls tiek savākts publiskā telpā, kur nevienam nedrīkst aizliegt filmēt, kaut ko ierakstīt, blenzt vai klausīties. Ja sadosi tādam kretīnam pa degunu, tad iegūsi tikai vēl lielaku sekotāju pulku, jo tas ir atkal jauns pavērsiens jaunajā "seriālā", jo šo "spēli" spēlē arī parastas tantes, pensīši un pašmāju sētas brašuļi. Turklāt par šādu huligānisku soli tevi var nošķirt no jau tā mazā tuvinieku pulka kurš, pazīstot savus tautiešus, krietni saruks, ja tevi sāks vajāt.

Kā var lasīt www.indymedia.org.uk , ar šādām metodēm var cilvēku novest līdz pilnīgam izmisumam... un te man nāk prātā mūsu motobraucēja Jāņa Vintera ne tik sena ģimenes traģēdija- ja arī viņu meita bija kļuvusi par šādu apmelotāju upuri? Protams, ka tas ir tikai vairāk vai mazāk retorisks jautājums, jo es tiešām nedomāju, ka kāds vispār jebkad dos precīzu atbildi kas tad īsti tur notika.

Varu vien piebilst, ka manai sievai pēc 25 gadu laulībā pavadītas kopdzīves nācās pārdzīvot ļoti smagu un izmisuma pilnu periodu- tikai pateicoties PILNĪGAM ģimenes atbalstam un pašas labajām zināšanām psiholoģijā mana ģimene vēl nav izpostīta. Turklāt es pat nezinu vai piedzīvotās šausmas ir jau beigušās.

Esmu redzējis ļoti daudz šausmu filmas, trillerus, "bojevikus", bet dzīves realitāte kā parasti pārsteidz.

Vienīgais reālais veids kā nezaudēt šo cīņu par sevi ir pinīga ticība sev, pamatīga egoisma deva un MILZĪGS PO...s uz visu apkārt notiekošo.

Šī nav nekāda sazvērestības teorija, bet gan īsta realitāte- šobrīd nezinu ar ko tas beigsies, bet es nedomāju norimties kamēr vien manā necilajā rumpī vēl būs kādas dzīvības pazīmes. Esmu ļoti noskaities jau vairāka nedēļas un vienīgais, kam es šobrīd vēl kaut cik uzticos ir spoki.tvnet.lv ,,, tad jau redzēs kā būs.

Ceru, ka izdosies uzcept vēl kādu rakstiņu un paldies par uzmanību.

95 0 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

Labi ka nav gang bang emotion Interesants raksts emotion

6 0 atbildēt

Kaut kas debīls... deviņdemitajos bija reketieri, tad ar tiem varēja cīnīties ar viņu pašu metodēm.

1 0 atbildēt

Piedod , grūti lasāms raksts , par ko īsti šis raksts ir ? īsumā.

Sapratu , ka par cilvēka vajāšana caur internetu utt.

0 2 atbildēt