local-stats-pixel fb-conv-api

Seržs Tankians pievienojas Brianam Mayam, lai izpildītu "The Show Most Go On"1

15 0

Sākot no šī gada 5. septembra, Jerevānā, Armēnijā, startēja festivāls ''Starmus VI''. Viņš tiek raksturots kā zinātnes un mākslas festivāls, kas ik gadu( kopš 2011. gada), svin zinātnes saziņu ar pasaules līmeņa zinātniekiem, inženieriem, māksliniekiem, astronautiem.
Šogad tika atzīmēta 50. gadadiena, kopš pirmās cilvēka nosēšanās uz Marsa.

B. May(-s) ir ne tikai leģendāra rokzvaigzne, bet arī astrofiziķis, un šī festivala līdzdibinātājs. Sakarīgi, viņš ir bijis katrā no notikušajiem festivāliem, šis gads nebija izņēmums.
Brians izpildīja leģendāro grupas "Queen" dziesmu "The Show Most Go On", kopā ar System Of a Down vokālistu Serj(-u) Tankianu, Sons Of Apollo vokālistu Jeff(-u) Scott Soto, 10cc dziedātāju Greiemu Gouldmenu, operdziedātāju Montseratu Marti, ka arī Armēnijas Nacionālo orķestri.
Par šādu sastāvu cilvēki bija patīkami parsteigti, daži to nosauca par "sapņu komandu''.

Festivālā tāpat piedalījās daudzi citi slaveni izpildītāji, tādi, kā Nosound, Rick Wakeman, Derek Sherinian, Tigran Hamasyan, Andrejs Makarevičs, Sons of Apollo, un daudzi citi.
Brians Mays strādaja kopā ar fiziķi Stīvenu Hokingu un kosmonautu Alekseju Leonovu, lai izveidotu Stīvena Hokinga medaļu par zinātnes komunikācijām. Balva tika piešķirta komandām un personām, kas devušas nozīmīgu ieguldījumu zinātnes komunikācijās. Daži iepriekšējie uzvaretāji bija Īlons Masks un Nīls degrass Taisons.

Raksts izveidots pēc Loudwire News portāla motīviem.

15 0 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000

Un kurš tad bija tas laimīgais, kas 50 gadus atpakaļ nosēdās uz Marsa?

0 0 atbildēt