local-stats-pixel fb-conv-api

Kāpēc James LaBrie tomēr nekļuva par "Iron Maiden" vokālistu?0

10 0

Kad 1993. gadā leģendārās grupas "Iron Maiden" vokālists Bruce Dickinson aizgāja no tās, atlikušajiem grupas dalībniekiem steidzīgi bija nepieciešams atrast aizvietojumu vokālistam. Pēc kāda laika "Iron Maiden" bija noklausījušies vairākus kandidātus, un jau taisījās izvirzīt bijušo "Wolfsbane" dalībnieku Blaze Bayley, kā jauno vokālistu, toties grupas menedžeris (Rod Smallwood) bija piedāvājis, un ļoti vēlējās, lai par to kļūst grupas "Dream Theater" jaunais, tolaik, frontmenis James LaBrie.

Neskatoties uz strauju metāla popularitātes kritumu, un granža popularitātes uzaugsmi 90-to gadu sākumā, amerikāņu progresīvā metāla grupa "Dream Theater" panāca lielus sasniegumus, izlaižot 1992. gadā savu otro oficiālo studijas albumu "Images and Words". Tāpat, šis bija pirmais albums ar vokālistu James LaBrie. Apmēram tajā pašā laikā šī grupa meklēja jaunu menedžeri, un satika šo pašu Rodu Smallwoodu, kas savukārt, bija ieinteresēts dabūt LaBrie kā "Iron Maiden" vokālistu.


"Todien mēs spēlējām šautriņu mešanas spēli, un Smallwoods mani pasauca malā, kur vēl stāvēja viņa palīgs Mercks Mercuriadis," stāsta James LaBrie," abi viņi, aizdomīgi smaidot, skatījās uz mani, un sacīja: Vai tu nevēlētos kļūt par "Iron Maiden" frontmeni? Es biju pārsteigts par tādu jautājumu, nedaudz apjuku. "Vai tad mēs šeit nesatikāmies, lai apspriestu iespējamo sadarbību ar Dream Theater?". Tieši tāpēc es viņiem abiem atbildēju- nē."
"Tad šokēti kļuva arī viņi," turpina James," viņi uzdeva pilnīgi gaidītu jautājumu- kāpēc? Es viņiem atbildēju-"vienīgi tāpēc, ka Dream Theater. Tā tagad ir mana dzīve.""

"Mēs ar Brucu Dickinsonu cienām viens otru," stāsta LaBrie par savām tagadējām attiecībām ar Dickinsonu," mēs daudzreiz esam tikušies, uzstājušies, atceros, kā kopā uzstājāmies BBC. Mēs reāli viens otru cienam."
"Ko nu lai saka par to brīdi," turpina LaBrie," es atceros, ka skaidri netaisījos kļūt par "Iron Maiden" frontmeni. Tā ir pattiešām laba grupa, bet man tolaik vajadzēja tādu kolektīvu, kura izveidošanā es pats, personīgi būtu bijis piedalīties. Jā, es zinu, ka "Dream Theater" jau tajā laikā bija izlaiduši oficiālu albumu, un ka pirms manis tur dziedāja divi citi cilvēki. Bet, tas jau ir cits stāsts."

Pilnu LaBrie interviju skatieties video, ko atradīsiet zemāk.

Klausieties "Dream Theater" un "Iron Maiden jaunos albumus- " A View From the Top of the World" un "Senjutsu".

10 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000