local-stats-pixel fb-conv-api

Divu brāļuku groovīgais lolojums2

27 0

Reiz, tālu tālu..Texas apkārtnē dzīvoja divi brāļi - Darrells un Vincents. Vincentam ,jeb Vinnijam, ļoti patika spēlēt uz bungām, Darrells kaifoja no leģendārās grupas ''Kiss''.
Darrells gribēja būt līdzīgs savam brālim, un sākt mācīties arī spēlēt bungas, bet noteiktā mirklī saprata, ka labāk patīk ģitāra.
Tieši tāpēc, savu pirmo ģitāru no vecākiem dāvanā saņēma viņš +/- 14 gadu vecumā.

Tad apkārtējie sāka manīt jaunieša degsmi pret šo instrumentu, viņš viņu ne tualetē (no Vinnija vārdiem) nelaida laukā no rokām, ne gultā, utt...

Tad, nu jau pietiekami samācījušies, ap 1981. gadu brālīši divatā savāca grupu, un rībināja tēva garažu, spēlējot visbiežāk tos pašus Kiss , Boston vēl, u.tml.
Viņi bija pat izdomājuši sev salīdzinoši oriģinālu nosaukumu - Pantera. Smuki? Smuki. Neparasti? Neparasti. Asprātīgi? Asprātīgi.
Es pat teiktu, ģeniāli.

Bet grupas ideja bija kāda? 80to stila garie mati, rozā legingi, daudz daudz grima. Vienkāršiem vārdiem sakot, viņi spēlēja glam roku, tā teikt, roku priekš meitenēm.
Kad pēc pusotra gada aktīvas darbības, no viņiem aiziet basģitārists, un vietā atnāk tieši tas, kurš mainīja Abbottu brālīšu (tas ir Darrella un Vinnija uzvārds) ārkārtīgi un pavisam. Sauca viņu Rex Brown.

Oficiālā plānā, protams, visu šo laiku Pantērā notika bardaks, sākot no ritma ģitārista pārkvalificēšanu taustiņniekos un frontmenī, jo Darrellam palīgus nevajadzēja, beidzot ar lēmumu ka taustiņi vispār nav par Pantēru.
Pa šo laiku, gan, grupa sevi jau bija pierādījusi glam sfērā ar vairākiem albumiem:

27 0 2 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 2

0/2000

👌

3 0 atbildēt

🌹

3 0 atbildēt