local-stats-pixel fb-conv-api

Dee Snider vaino ''MTV Unplugged'' 90to metāla bojāejas provocēšanā0

10 0

Leģendārā MTV pārraidē ''Unplugged'' pievērsa lielu uzmanību nozīmīgākajiem darbiem 80. gadu beigās, un 90. sākumā, taču tas daļēji neapmierināja ne mazāk leģendāras grupas ''Twisted Sister'' frontmeni, Dee Snider(-u), kuram šķita, ka šī pārraide izraisīja to laiku metāla mūzikas bojāeju.

Kad iepriekšējās nedēļas nogalē Snaiders sazinājās ar saviem faniem sociālajos tīklos, lai parunātos (Twitter vietnē), viens no šiem faniem uzdeva viņam interesantu jautājumu - vai ''Twisted Sister'' kādreiz varētu uzorganizēt akustisku koncertu. Tad sekoja jautājumi par MTV Unplugged, kurā darbojās savulaik ''Nirvana'' vai ''Alice in Chains''.
Dee atbildēja: ''Man ir tāda kā nepatika pret MTV Unplugged. Tās dēļ, mēs vienmēr ar TS esam jutušies apspiesti vai nespējīgi, jo nevaram pasniegt savas dziesmas akustiskā variantā, tās vienkārši neskanēs. Es mēģināšu kaut ko darīt tikai, kad Pauls Simones vai Tracy Chapman performēs ''Ride the Lighting'' akustisajā variantā.''

Snaiders uzskata, ka pateicoties tam ka MTV, 80to beigās un 90to gadu sākumā, laižot programmā tikai spēcīgas balādes, daļēji iznīcināja metālu, jo tas kļuva daudz maz populārāks.

Diskusijai turpinoties, kāds no faniem atsauca atmiņā to pašu ''Alice in Chains'' un ''Nirvana'' uzstāšanos tai parraidē, un jautāja, kā Snaiders pret to izturas.
Dee atbildēja:'' Es gan šo gājienu nesapratu, man tas pat likās nedaudz pazemojoši. Kāpēc? Jau atbildēju, kāpēc.''

Vēl kāds cits fans vaino grupas ''Tesla'' albumu ''Five Man Acoustical Jam'', bet Dee atbildēja: '' Viņi to bojāeju jau arī sāka..patīk man viņi.. bet tā ir viņu vaina!''

Galu galā, tomēr uz visiem aicinājumiem izveidot Twisted Sister galvenā hīta ''We`re Not Gonna Take It'', Dee vairākkārt pretēji aicināja cilvēkus atgriezties pie klavieru balādes, ko izpildīja kopā ar Criss(-u) Angel, kas savulaik tika izlaista labdarbības atbalstīšanai, to var redzēt zemāk.

Oriģinālais raksts : https://loudwire.com/dee-snider-blames-mtv-unplugged-helping-metal-90s-demise/

10 0 0 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 0

0/2000