local-stats-pixel fb-conv-api

Padomi par Okeāniju3

Sveiki! Gandrīz visi mēs zinām, ka spokos ir spēle Okeānija. Daži spēlē, citi ne - bet es tiem, kas spēlē, došu pāris padomus.

1. 1 aptieciņu var nopirkt par 1 rubīnu. BET. Spēlē ir kļūda, kas mums nāk par labu. It īpaši tiem - kā man - kam trūkst rubīnu. Par 1 rubīnu var nopirkt arī 1 aptieciņu paku, kurā ir 3 aptieciņas. Labāk pērciet paku!

2. Neiesaku pirkt spēkbarību. Tā ir dārga un neizdevīga. Taču daudzās dāvanās, piemēram, dāvanu zeķē vai latviskajā dāvanā, var dabūt spēkbarību. Labāk mēģiniet dabūt šādi vai citādāk! Bet ne pērkot.

3. Lukturīti un lākturi nevar nopirkt veikalā. Bet tos var nopirkt, ieejot dārgumu alā līdz vietai, kur piedāvā izvēlēties palīglīdzekļus. Uzspied uz tā, ko vēlies pirkt, un atvērsies lodziņš. Tad varēsi nopirkt.

4. Iesaku pirkt strausus. Tie reti slimo un vienmēr atnes olu, lai arī patērē 12 pārtiku.

5. Zāģi un tīklu neiesaku pirkt veikalā. Sakrājot kolekcijas - aizmirsu, kuras - var dabūt tīklu pakas un zāģu pakas.

6. Ar enerģiju uzmanīgi. Netērē to par daudz. Ja tev beidzas enerģija, ieej darbnīcā sadaļā pārtika, pagatavo piparkūkas, ieej somā enerģijas sadaļā. Uzspied Lietot uz piparkūkām. Izej ārā un ieej darbnīcā vēlreiz, tad uz cepuma nospied lietot. Un 3 enerģijas klāt! Varēsi izdarīt trīs darbiņus, piemēram, pabarot trīs kaķēnus. Vai novākt mazliet redīsu.

20 0 3 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 3

0/2000

Es lietoju jau pirmo, piekto un sesto padomu.

1 0 atbildēt